Blizza

CH SE*Välistero´s Antica, född 150325.

Blåsköldpadda med vitt, g09.

Blizza är en riktig spinnmaskin och ser till att man aldrig behöver sitta ensam i soffan. Hon är en riktigt fin dam som inte så gärna leker men som älskar att bli buren och ligga i knät. Hon kommer alltid och möter oss i dörren och är husets alfahona.

Vikt 20 månader 5,9kg

HCM scannad: normal mars -16 av Sofia Hanås

HCM N/N

Belle

NO*Grönseth´s Elise, född 160121

Svartsköldpadda, f.

Husets busunge med glimten i ögat! Finns det nått som rör sig så finns det nått att jaga tycker Belle =) Denna donna sover även varje natt i sängen och om hon önskar mysa en stund eller bli kliad bakom örat så har hon inga problem med att väcka husse eller matte för att få sin önskan beviljad <3

HCM scannad: normal nov -16 av Sofia Hanås

HD röntgen nov -16: Vä normal Hö normal

Bobo

DE*White Rock´s Nightshaded, 160626

Bruntabby, n22.

Vår älskade nallebjörn som är precis lika mysig och snäll som han är stor. Mjuk och kärleksfull till sättet men också en riktig busunge. Det bästa som finns är mat och "syrran" Alba. Otroligt kraftigt byggd och kommer bli en stor kille.

Vikt 1 år: 8kg

HCM-scannad: normal av Sofia Hanås

DNA: HCM n/n, PK-def n/n, SMA n/n

Brisa

(N)Endless Yune, 160930

Brunspotted med vitt, n 09 24

Vår graciösa lilla norska prinsessan. Så social och mysig❤️ Älskar att ligga i knät.

Alba

SE*Evergrace´s Alba Alkalos, 161021.

Vit oddeye, w 63.

Alba kommer från vår egen uppfödning och är dotter till Blizza.En liten gräddbakelse som hamnade allra längst in i hjärteroten och var totalt omöjlig för oss att sälja <3 Precis som sin mor så är Alba en väldigt trygg och orädd katt. Hon älskar att busa med Bobo och sover med husse och matte i sängen varje natt.

Billy

SE*Evergrace’s Billy the Zombie Kid, 170829.

Belle och Bobos son som föddes som enda ungen i kullen. Uppfödd på flaska och har nu blivit husses och mattes ”sladdbarn”💙 Social, nyfiken och orädd.

Kommer efter genomförda hälsotester ev att lånas ut till några honor.